Team building jedrenje – stvorite pobjednički tim!

Team building jedrenje – aktivno do uspjeha!

ANA vam donosi odličnu ideju za team building jedrenje!
U današnje doba, uspješne tvrtke prepoznaju važnost produktivnosti zaposlenika i harmonične organizacijske klime u cilju postizanja poslovnih ciljeva.
Jedna od idealnih aktivnosti koja poslodavcima može osigurati upravo to, je team building jedrenje.

Zašto jedrenje?

Jedrenje nudi dinamičan i izazovan prirodni ambijent u kojem su suradnja i timski duh članova posade preduvjet za uspjeh. Naš team building program snažno promovira zajedničko planiranje i provedbu zadataka na jedrilici, atraktivnom i tehnički specifičnom mjestu.
Timski rad na jedrilici uključuje planiranje, odlučivanje, rješavanje problema i konflikta i upravljanje sa zahtjevnim resursima. Kroz njega ćete lako potencijale i funkcioniranje svakog člana tima. U provedbi svojih aktivnosti, učesnici će se međusobno bolje upoznati  kroz suočavanje s izazovnim situacijama. Stvorit će se temelj izgradnje odnosa povjerenja i čvršćih veza u stimulativnoj atmosferi.

Trajanje team buildinga najviše ovisi o planiranom vremenu koji želite odvojiti, najčešće od jednog do tri dana.
Naša ponuda potpuno će se prilagoditi vašim željama i očekivanjima. Mogućnosti su raznolike; vrijeme i prostor za vaša predavanja (naša predavaonica, brod ili neki otok), jedrenje unutar Nacionalnog parka Kornati ili drugdje, spavanje na kopnu ili brodu, prehrana na brodu ili na nekom od otoka, večera uz dalmatinsku klapu, timske uniforme (brendirane majice) i slično.

Što vas očekuje kroz dan?

Jutarnja priprema posade za uloge u upravljanju jedrilicom. Tijekom jedrenja, svi učesnici su aktivno uključeni u izvršavanje zadataka potrebnih u plovidbi. Večeri će biti ispunjene osvrtom na dnevne događaje, druženje, opuštanje i zabavu.
Za timove čiji članovi su već dobri jedriličari, a žele se okušati i u natjecateljskom jedrenju, možemo organizirati interne regate. Ovo će dodatno doprinjeti izgradnji jedriličarskih vještina, timskog duha i poticanju natjecateljskog uzbuđenja.
Ukoliko želite provesti vrijeme s poslovnim partnerima u neformalnom i opuštenom okruženju za vas možemo organizirati korporativno jedrenje. Jedrit ćete, a ipak imati mogućnosti za poslovne razgovore,

Javite nam želje i potrebe, a mi ćemo organizrati kompletan program. Jedrenje koje će spojiti formalno i neformalno u skladu s vašim očekivanjima.

Naši klijenti i njihovi dojmovi

Među klijentima koji su nam s razlogom poklonili svoje povjerenje mnogo je domaćih i stranih tvrtki. Između ostalih, to su i Eurotrade, Combis, IN2, VIP, Hypo-leasing, Oracle, SiMobil, Ewe Comp, Avtera BiH, Coca-Cola, ABS Ltd, Aquasystemi, Tenecco Automotive Europe, Mellon Serbia, Smartvision i mnogi drugi

SiMobil team building, naši vjerni klijenti iz godine u godinu

“Draga Sonja, dragi Živko, dragi Josko i draga Zorica,

U ime cijele ekipe Simobila koja je provela četiri nezaboravna dana u Ani – školi jedrenja na Murteru, želim zahvaliti na gostoprimstvu te profesionalnom teoretskom i praktičnom školovanju o jedrenju. Živko nam je svaki dan na zanimljiv način prikazao što ćemo taj dan raditi na brodovima, a na moru su jedrenje zavoljeli i oni, koji su prvi put stali na brod. Htjela bi pohvaliti oba skipera i naravno skipericu jer smo sa njima svi bili više nego zadovoljni i baš nam je teško palo, kad smo morali sjesti u aute i odvesti se prema Ljubljani.  

Jedrenje nije samo sport, nego je i kvaliteno druženje i medjusobno upoznavanje koje nam dobro dodje kad se vratimo u ured i kad nam vjetar i jedra nisu više glavna preokupacija. Od kada smo se vratili, samo izmijenjujemo slike i pričamo ostalima koji nisu bili sa nama, kako nam je bilo lijepo. Odlučni smo, da iduće godine opet dodjemo u školu, naravno u napredni tečaj. A prije toga, u devetom mjesecu, skoro sigurno na neko kraće privatno jedrenje. Ali do tad još ima vremena i naravno da ćemo se sa velikim zadovoljstvom opet vama obratiti. Mislim da je veliki uspjeh nekoga toliko oduševiti jedrenjem u samo 4 dana, da samo razmišlja kada će ponovo osjetiti vjetar u jedrima. U tom pogledu je Ana sigurno najveći specialist na svom području i drago mi je, da smo se odlučili za vas.

Puno vam hvala!
Želim vam ugodan vjetar i nadam se, da se uskoro svi zajedno opet vidimo.
Pozdrav,
Sanja u ime ekipe Simobila”

KONTAKT