fbpx

Last minute jedrenje – rezerviraj svoje mjesto!

POČELA JE JEDRILIČARSKA SEZONA

Iako je 16.ožujka kalendarski još zima, mi dižemo jedra!

Naši iskusni jedriličari su već pripremili duh i tijelo za prvi ovogodišnji susret s morem, a oni koji još nisu iskusili savršenstvo zvano jedrenje možda gledaju sa zadrškom na rano proljeće i otvoreno more.

Da, ožujak i travanj znaju biti varljivi. Temperature od nule do dvadeset, more od jedan do četiri, na horizonutu samo pravi morski vukovi, nema turističke vreve…

Ne, nema straha… Jedrenje u ovo doba je prekrasno. Očaravajuće. Ljubav na prvi pogled. Ako nam ne vjerujete, nema druge nego da se sami uvjerite.

A to je još lakše uz ove nevjerojatno povoljne cijene!

Osnove jedrenja:

20.04.-25.04.2019.     3.590 Kn    3.231 Kn  2 MJESTA SLOBODNA

27.04.-02.05.2019.    3.590 Kn    3.231 Kn   POPUNJENO

 

Još čekate? 🙂

Uvjeti plaćanja: 40% iznosa  prilikom rezervacije programa, ostatak 15 dana prije početka programa. Ponuda ne uključuje skraćene i jednodnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim popustima.

Želimo vam pomoći pri odabiru željenog odmora pod jedrima! Nazovite nas na broj + 385 (0)51 / 711-814 ili nam pišite.

Jedrite s nama!

Zašto jedrenje?

Suvremeni način života naučio nas je cijeniti slobodno vrijeme. Ponekad ga je toliko malo da uz one ustaljene načine provođenja godišnjeg odmora, želimo barem dio tog vremena provesti aktivno. Svi trendovi govore da se zadnjih godina ljudi okreću raznim aktivnostima kako bi im odmor bio što zanimljiviji, izazovniji, potpuniji i zdraviji. Poznato je da aktivni odmor u kojem ste fizički angažirani u prirodnom ambijentu, predstavlja nepobjedivu kombinaciju zdravog načina odmaranja. Jedrenje je upravo takva aktivnost!

Zašto kod nas?

Gotovo 30 godina u prekrasnom ambijentu mora, zelenila, sunca i vjetra, provodimo programe jedrenja kombinirajući metodologije i aktivnosti kako biste stekli nove vještine, vidjeli nova mjesta, a pritom se i dobro zabavili. Upoznat ćete nove ljude istih sklonosti iz raznih zemalja, družit ćete se i jedriti zajedno te steći prijateljstva za cijeli život. Razvit ćete jedriličarske vještine i naučiti poštivati prirodu. Bit ćete fizički aktivni na svježem morskom zraku, a još uvijek imati vremena za sebe i neke druge aktivnosti.

U ponudi imamo i kraće programe za one koji nemaju previše vremena, možemo reći “sail break” programe, dovoljno da u tri dana izbacite stres i povratite energiju u jedinstvenom okruženju otoka Murtera.

KONTAKT