Last minute jedrenje i First minute jedrenje – rezerviraj svoje mjesto!

LAST MINUTE JEDRENJE

Osnove jedrenja

26.09.-01.10.2020.  LAST MINUTE  3770 Kn

 

Napredno jedrenje – Priobalno jedrenje i krstarenje

03.10.-09.10.2020.    4990 Kn  LAST MINUTE  4490 Kn

 

Uvjeti plaćanja: 100% iznosa  prilikom rezervacije programa. Ponuda  se ne može kombinirati s drugim popustima.

 

FIRST MINUTE JEDRENJE

Trenutno nema raspoloživih termina.

Uvjeti plaćanja: 40% iznosa  prilikom rezervacije programa, ostatak 15 dana prije početka tečaja. Ponuda  se ne može kombinirati s drugim popustima.

Želimo vam pomoći pri odabiru željenog odmora pod jedrima! Nazovite nas na broj +385 99 2178 404 ili nam pišite.

Jedrite s nama!

Zašto jedrenje?

Suvremeni način života naučio nas je cijeniti slobodno vrijeme. Ponekad ga je toliko malo da uz one ustaljene načine provođenja godišnjeg odmora, želimo barem dio tog vremena provesti aktivno. Svi trendovi govore da se zadnjih godina ljudi okreću raznim aktivnostima kako bi im odmor bio što zanimljiviji, izazovniji, potpuniji i zdraviji. Poznato je da aktivni odmor u kojem ste fizički angažirani u prirodnom ambijentu, predstavlja nepobjedivu kombinaciju zdravog načina odmaranja. Jedrenje je upravo takva aktivnost!

Zašto kod nas?

Gotovo 30 godina u prekrasnom ambijentu mora, zelenila, sunca i vjetra, provodimo programe jedrenja kombinirajući metodologije i aktivnosti kako biste stekli nove vještine, vidjeli nova mjesta, a pritom se i dobro zabavili. Upoznat ćete nove ljude istih sklonosti iz raznih zemalja, družit ćete se i jedriti zajedno te steći prijateljstva za cijeli život. Razvit ćete jedriličarske vještine i naučiti poštivati prirodu. Bit ćete fizički aktivni na svježem morskom zraku, a još uvijek imati vremena za sebe i neke druge aktivnosti.

U ponudi imamo i kraće programe za one koji nemaju previše vremena, možemo reći “sail break” programe, dovoljno da u tri dana izbacite stres i povratite energiju u jedinstvenom okruženju otoka Murtera.

KONTAKT