First minute ponuda 2019. – rezerviraj svoje mjesto!

FIRST MINUTE

First minute ponuda 2019. – rezerviraj svoje mjesto!

Sezona jedrenja 2019.!

Dragi naši jedriličari, i oni koji ćete to tek postati,
sa zadovoljstvom najavljujemo First minute ponudu za sezonu jedrenja 2019. godine.

Za koga?

Neki od najpopularnijih programa obično se popune tijekom First minute ponude, stoga, ako planirate odmor, sada je pravo vrijeme za odluku i rezervaciju.

Ako znate što želite, ovo je najbolje razdoblje za rezervaciju programa po najboljoj cijeni. Ako ne znate što točno želite, kontaktirajte nas i naći ćemo odgovarajući program jedrenja koji će zasigurno zadovoljiti vaša očekivanja.

First minute popusti:

– 10% na cijenu ANA programa jedrenja * 
– 5%  na cijenu RYA tečajeva 

*First minute ponuda ne uključuje skraćene i 1-dnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim posebnim ponudama ili popustima. Odnosi se za rezervaciju i plaćanje 40% iznosa cijene programa do 28.02.2019.  Razlika  se plaća 2 tjedna prije početka tečaja.

Želimo vam pomoći pri odabiru željenog odmora pod jedrima! Nazovite  nas na broj + 385 (0)51 / 711-814 ili nam pišite.

Jedrite s nama!

Zašto jedrenje?

Suvremeni način života naučio nas je cijeniti slobodno vrijeme. Ponekad ga je toliko malo da uz one ustaljene načine provođenja godišnjeg odmora, želimo barem dio tog vremena provesti aktivno. Svi trendovi govore da se zadnjih godina ljudi okreću raznim aktivnostima kako bi im odmor bio što zanimljiviji, izazovniji, potpuniji i zdraviji. Poznato je da aktivni odmor u kojem ste fizički angažirani u prirodnom ambijentu, predstavlja nepobjedivu kombinaciju zdravog načina odmaranja. Jedrenje je upravo takva aktivnost!

Zašto kod nas?

Gotovo 30 godina u prekrasnom ambijentu mora, zelenila, sunca i vjetra, provodimo programe jedrenja kombinirajući metodologije i aktivnosti kako biste stekli nove vještine, vidjeli nova mjesta, a pritom se i dobro zabavili. Upoznat ćete nove ljude istih sklonosti iz raznih zemalja, družit ćete se i jedriti zajedno te steći prijateljstva za cijeli život. Razvit ćete jedriličarske vještine i naučiti poštivati prirodu. Bit ćete fizički aktivni na svježem morskom zraku, a još uvijek imati vremena za sebe i neke druge aktivnosti.

U ponudi imamo i kraće programe za one koji nemaju previše vremena, možemo reći “sail break” programe, dovoljno da u tri dana izbacite stres i povratite energiju u jedinstvenom okruženju otoka Murtera.

Share this post

KONTAKT