Jedrenje za grupe – okupi dobru ekipu i jedri!

IMG 1408 - Jedrenje za grupe - okupi dobru ekipu i jedri!

Jedrenje za grupe

Svjesni vremena u kojem živimo, znamo kako i koliko cijenimo druženje sa dragim ljudima. Iako rjeđe, ipak se dogodi da se skupi „ekipa“ koja se uspije dogovoriti i organizirati zajednički dolazak na jedrenje. U ANA-i  smo pripremili program za takve sretnike – jedrenje za grupe.

Za dolazak na jedrenje nije potrebno da svi članovi grupe imaju istu razinu jedriličarskog znanja. Na vama je da odaberete željeni program, a naši instruktori će se prilagoditi različitim nivoima vještina svakog od vas. Vjerujemo da ćete svi uživati u jedrenju, kako oni koji su prvi put na jedrilici, tako i oni kojima je jedrenje već u krvi.

Popusti za grupe

Za prijavu grupe polaznika nudimo posebne pogodnosti:
– za grupe od 3 polaznika u periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. odobravamo popust od 15% na cijenu odabranog programa, u ostalim terminima 10%.
– za grupe od 4 i više polaznika u periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. odobravamo popust od 20% na cijenu odabranog programa, u ostalim terminima 18%.

Veće grupe molimo da kontaktiraju naš ured prodaje.
Ponuda za grupe ne uključuje RYA, skraćene i jednodnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim popustima.

Zašto jedriti s nama?

Gotovo 30 godina u prekrasnom ambijentu mora, zelenila, sunca i vjetra, provodimo programe jedrenja kombinirajući metodologije i aktivnosti kako biste stekli nove vještine, vidjeli nova mjesta, a pritom se i dobro zabavili. Usvojit ćete ili razviti jedriličarske vještine i naučiti poštivati prirodu. Bit ćete fizički aktivni na svježem morskom zraku, a još uvijek imati vremena za sebe i neke druge aktivnosti.

Bez obzira na nivo vašeg jedriličarskog znanja, bit ćete sigurni na brodu i moru pod budnim okom jednog od naših vrhunskih skipera. Osim što je vaš vodič na jedrenju, skiper je tu i da vam otkrije nova mjesta i puteve.

I jedna dobra ideja…

Jeste li znali da na području jedinstvenog Nacionalnog parka Kornati postoji više od 20 vrhunskih restorana sa širokom ponudom koja će zadovoljiti baš svako nepce. Od jednostavnih autohtonih domaćih jela pa sve do pašteta od ugora, tartara od sabljarke, carpaccia od orade s tarufima i kaparima, jastoga, hlapa i nebrojenih vrsta svježe ulovljene divlje ribe i morskih plodova. A sve to u okruženju nedirnute i neukroćene prirode kornatskog arhipelaga.

A možete i jednostavno pripremiti ručak na jedrilici…

Jedrite s nama!

 
 
KONTAKT