Krstarenje po Jadranskom moru

Krstarenje Jadran ANA Sail - Krstarenje po Jadranskom moru

Krstarenje

Ima li ljepšeg od dana provedenog u dobrom društvu uz smirujuće zvukove mora i vjetra? Ako upravo ovako zamišljate svoj idealan bijeg od svakodnevnice, vrijeme je da s nama doživite krstarenje!

Odaberite program koji najbolje odgovara vašem savršenom odmoru i nekoliko dana provedite aktivno otkrivajući nova mjesta, nove prekrasne osamljene uvale i nenaseljene otočiće, udišući miris mora. Užurbani način života i različiti interesi često nas ograničavaju prilikom izbora, pa čak i toga kako ćemo provesti ono malo slobodnog vremena što imamo. Upravo zato kreirali smo programe za svakoga.

Jeste li pravi gurman koji uživa u istraživanju novih mjesta, ali i otkrivanju novih okusa? Pridružite nam se na Gurmanskom jedrenju u dobrom društvu novih prijatelja kojima je uživanje u hrani druga najdraža stvar nakon jedrenja, baš kao i vama!

Ako ste razmišljali o tome da se na nekoliko dana isključite, vjerujte nam da ne postoji bolje mjesto za to od otvorenog mora; 6 dana jedrenja za kao potpuna Digitalna detoksikacija. Napunite svoje baterije toplinom sunca i energijom vjetra i prepustite se u ruke naših iskusnih skipera koji će vas odvesti u na jedriličarsku avanturu u nepoznato.

Za prave avanturiste koji svoj unutarnji mir pronalaze što dalje od kopna, prava ruta upravo je offshore jedrenje. Testirajte granice svoje izdržljivosti ploveći do samog ulaza u Jadransko more – Otrantskih vrata.

Bilo da želite pravu adrenalinsku avanturu ili tek nekoliko dana uživanja i odmora na valovima, zajedrite s nama. Upoznajte nova mjesta i nove prijatelje, provedite večeri u ugodnom razgovoru, a dane u aktivnom otkrivanju ljepota Jadrana. Trimaj, krati, diži! Jer nema ničeg ljepšeg od vjetra u jedra!

KONTAKT