Krstarenje po Jadranskom moru

Krstarenje Jadran ANA Sail - Krstarenje po Jadranskom moru

Krstarenje

Ima li ljepšeg od dana provedenog u dobrom društvu uz smirujuće zvukove mora i vjetra? Ako upravo ovako zamišljate svoj idealan bijeg od svakodnevnice, vrijeme je da s nama doživite krstarenje!

Odaberite program koji najbolje odgovara vašem savršenom odmoru i nekoliko dana provedite aktivno otkrivajući nova mjesta, nove prekrasne osamljene uvale i nenaseljene otočiće, udišući miris mora. Užurbani način života i različiti interesi često nas ograničavaju prilikom izbora, pa čak i toga kako ćemo provesti ono malo slobodnog vremena što imamo. Upravo zato kreirali smo programe za svakoga.

Jeste li pravi gurman koji uživa u istraživanju novih mjesta, ali i otkrivanju novih okusa? Pridružite nam se na Gurmanskom jedrenju u dobrom društvu novih prijatelja kojima je uživanje u hrani druga najdraža stvar nakon jedrenja, baš kao i vama!

Ako ste razmišljali o tome da se na nekoliko dana isključite, vjerujte nam da ne postoji bolje mjesto za to od otvorenog mora; 6 dana jedrenja za kao potpuna Digitalna detoksikacija. Napunite svoje baterije toplinom sunca i energijom vjetra i prepustite se u ruke naših iskusnih skipera koji će vas odvesti u na jedriličarsku avanturu u nepoznato.

Za prave avanturiste koji svoj unutarnji mir pronalaze što dalje od kopna, prava ruta upravo je offshore jedrenje. Testirajte granice svoje izdržljivosti ploveći do samog ulaza u Jadransko more – Otrantskih vrata.

Bilo da želite pravu adrenalinsku avanturu ili tek nekoliko dana uživanja i odmora na valovima, zajedrite s nama. Upoznajte nova mjesta i nove prijatelje, provedite večeri u ugodnom razgovoru, a dane u aktivnom otkrivanju ljepota Jadrana. Trimaj, krati, diži! Jer nema ničeg ljepšeg od vjetra u jedra!

 • Odobalno jedrenje do Otranta, Italija -talijanska avantura

  Odobalno jedrenje do Otranta podsjeća nas na riječi Jože HorvataKoga jednom opere more – taj više bez njega ne more“. Ako je i s vama tako, onda je offshore jedrenje do Otranta pravi program za Vas.

  Otrantska vrata, morski prolaz između Italije i Albanije, prirodni je ulaz u Jadransko more. Ime su dobila po mjestu Otranto na jugu Italije.

  Od Jezera do Otranta čeka nas put od oko 250 nM. Put nas vodi prema Lastovu gdje ćemo  obaviti formalnosti oko isplovljavanja iz Hrvatske, i krećemo. Posada je podijeljena u dvije gvardije (smjene): četiri sata na palubi, četiri sata odmor. Trimaj, krati, diži.

  Nakon što dojedrimo i vidimo grad Otrant i njegovu prekrasnu utvrdu, vraćamo se nazad prema Murteru.

  6.990,00 kn
 • Gurmansko jedrenje sa Živkom Matutinovićem

  Gurmansko jedrenje jedno je od najdugovječnijih i najpopularnijih programa ANA-e.

  Živko Matutinović bavi se jedrenjem od školskih dana. Sudjelovao je u Columbusu – regati preko Atlantika povodom 500 godina otkrića Amerika. Jedan je od rijetkih i odabranih koji može istaknuti svoje sudjelovanje na najtežoj jedriličarskoj utrci oko svijeta Whitbread, danas poznatija kao Volvo Ocean Race.

  Živko ekskluzivno vodi ovo gurmansko jedrenje. Dnevni meni ovisi o tome što nude ribarnice i što polaznici sami ulove, jer oprema za ribolov je sastavni dio opreme jedrilice za ovo krstarenje.

  Krstarenje je organizirano na jedrilici koja  je opremljena s kompletnom jedriličarskom, sigurnosnom, ribarskom i kuhinjskom opremom.

  Uz kulinarsku vještinu ovog velikog imena iz svijeta jedrenja, našeg Živka, gurmanska avantura uz priče koje rijetki mogu ispričati, može započeti…

  5.890,00 kn6.390,00 kn
 • Jedrenje Dubrovnik – stazama Dubrovačke Republike

  “Bez obzira da li ste u Dubrovniku po prvi ili stoti put, osjećaj strahopoštovanja ne nestaje čim postanete svjedoci ljepote starog grada. Doista je teško zamisliti da netko postane umoran od vizura glavne gradske mramorne ulice, baroknih zgrada i beskrajnog sjaja Jadrana, ili da ga šetnja duž gradskih zidina koje su stoljećima štitile civiliziranu i  sofisticiranu republiku, ne ispirira…” – Lonely planet.

  Dubrovnik je grad na jadranskoj obali, na krajnjem jugu Hrvatske.  Dubrovačka stara gradska jezgra uvrštena je na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Američki portal TripAdvisor je 2013. na temelju recenzija milijuna putnika sastavio je popis deset spomenika koje treba posjetiti prije smrti. Među njima su i dubrovačke zidine. Postoji puno razloga za posjetiti Dubrovnik, ali vidjeti utvrdu starog grada s morske strane, usidriti se u njenu luku kao nekada trgovci, putnici, gusari i pustolovi – to je naš cilj.

  6.490,00 kn
 • Jedrenje do Crne Gore – skupljaj milje i jedri s nama!

  Jedrenjem na jug, dolazimo do naših prvih susjeda – Crne Gore.

  Crna Gora je jedna od najljepših i najraznolikijih zemalja na Balkanskom poluotoku, naročito ako se u obzir uzme njena veličina. Ova zemlja egzotičnog imena je ujedno i prva zvanična ekološka država na svijetu!

  Put nas vodi do Bokokotorskog zaljeva, jednog od najljepših zaljeva na Mediteranu i jedinstvenog prirodnog fenomena. Zahvaljujući svojoj iznimnoj i univerzalnoj vrijednosti, uvršten je u UNESCO-ov Popis svjetske baštine 1979. Godine. Sam grad Kotor je jedan od najstarijih na Jadranskoj obali a crkva Svetog Tripuna u Kotoru najstarija u Europi. U zadnjih nekoliko godina, Bokokotorski zaljev je postao vrlo popularno odredište jedriličara.

  Putem do Crne Gore uživat ćete i u pogledu na južno dalmatinske otoke i obalu.

  I, ne zaboravite putovnicu!

 • Jedrenje južna Dalmacija – Korčula i Vis

  Na raspolaganju su nam 1246 otoka! Slatka nam je briga odabrati rutu krstarenja. Odluka je pala – dva bisera južne Dalmacije, naši veličanstveni otoci Korčula i Vis.

  Strastveni jedriličari usavršavati će svoje vještine na jedrilici, u odličnom društvu ostalih članova posade. Prigoda posjetiti najljepše otoke Jadrana je tu!

  Dignimo jedra i krenimo!

  6.290,00 kn
 • Jedriličarska avantura u nepoznato – otkrijte skrivene kutke Jadrana

  Iznenadite se s nekim novim nepoznatim destinacijama, uvalama i plažama …. imajte svoju originalnu jedriličarsku priču nakon jedrenja!

 • Digitalna detoksikacija pod jedrima

  Novi ANAin program za sve nas pod stresom modernog vremena.

  Zaboravite na mobitel i kompjuter. Zaboravite Facebook i Instagram. Sjetite se uživanja u slobodnom vremenu i dobrom društvu oko vas. Otisnite se na pučinu, a ako vam odgovara i zapjevajte!

   

  5.790,00 kn
KONTAKT