Napredno jedrenje – usavršite svoje vještine!

gurmansko jedrenje 1 of 1 - Napredno jedrenje - usavršite svoje vještine!

Napredno jedrenje – usavršite svoje vještine!

Usavršite svoje vještine i bezbrižno zajedrite u nove avanture. Ako ste već napravili svoje prve korake i završili početni tečaj jedrenja, idealno je vrijeme za nadogradnju stečenih znanja. Uz iskusne instruktore naučite klasičnu navigaciju (terestrička), kako jedriti sa spinakerom te pristajati na motor – sve što vam treba kako biste mogli krenuti dalje u samostalno jedrenje!

Osamljena mirna uvala ili ljuljuškanje na valovima. Magični zalasci sunca i nepredvidljivost mora. Prava avantura počinje tek kada vjetar jače zapuše u jedra. Bilo da je jedrenje vaša novootkrivena strast ili želja od malih nogu, ovaj hobi lako postaje način života.

Sanjate o mirnom odmoru u idiličnoj uvali okruženi netaknutom prirodom ili ste pak ljubitelj adrenalina? Možda samo želite zajedriti onako kako vjetar puše. Jedrenje je jedna od onih vještina koja će vas ne samo opustiti već i zabaviti te vam otkriti skrivene uvale, najljepše plaže i unutarnji mir kojeg niti jedna oluja ne može poremetiti.

Svakodnevnicu ostavite daleko iza sebe na kopnu, jer na pučini vrijeme teče drugačije. Ljepota jedrenja upravo je u maksimalnoj fleksibilnosti koju vam pruža, u svakom trenutku.

Jedrenje je idealna kombinacija opuštajućeg i aktivnog odmora, a kroz napredni tečaj jedrenja imat ćete priliku primjeniti osnove jedrenja te ih usavršiti i naučiti nove tehnike. Naučit ćete sve o navigaciji pa i kako navigirati noću te kako povećati brzinu jedrilice u uvjetima slabog vjetra uz pomoć jednog od najatraktivnijih jedara – spinakera.

Kroz naprednije jedrenje i nove izazove ponovite već stečeno znanje, usavršite tehniku i stecite sigurnost i samopouzdanje. Zajedrite s nama i uz iskusne instruktore pripremite se za svoju prvu pravu morsku avanturu!

KONTAKT