Napredno jedrenje – usavršite svoje vještine!

gurmansko jedrenje 1 of 1 - Napredno jedrenje - usavršite svoje vještine!

Napredno jedrenje – usavršite svoje vještine!

Usavršite svoje vještine i bezbrižno zajedrite u nove avanture. Ako ste već napravili svoje prve korake i završili početni tečaj jedrenja, idealno je vrijeme za nadogradnju stečenih znanja. Uz iskusne instruktore naučite klasičnu navigaciju (terestrička), kako jedriti sa spinakerom te pristajati na motor – sve što vam treba kako biste mogli krenuti dalje u samostalno jedrenje!

Osamljena mirna uvala ili ljuljuškanje na valovima. Magični zalasci sunca i nepredvidljivost mora. Prava avantura počinje tek kada vjetar jače zapuše u jedra. Bilo da je jedrenje vaša novootkrivena strast ili želja od malih nogu, ovaj hobi lako postaje način života.

Sanjate o mirnom odmoru u idiličnoj uvali okruženi netaknutom prirodom ili ste pak ljubitelj adrenalina? Možda samo želite zajedriti onako kako vjetar puše. Jedrenje je jedna od onih vještina koja će vas ne samo opustiti već i zabaviti te vam otkriti skrivene uvale, najljepše plaže i unutarnji mir kojeg niti jedna oluja ne može poremetiti.

Svakodnevnicu ostavite daleko iza sebe na kopnu, jer na pučini vrijeme teče drugačije. Ljepota jedrenja upravo je u maksimalnoj fleksibilnosti koju vam pruža, u svakom trenutku.

Jedrenje je idealna kombinacija opuštajućeg i aktivnog odmora, a kroz napredni tečaj jedrenja imat ćete priliku primjeniti osnove jedrenja te ih usavršiti i naučiti nove tehnike. Naučit ćete sve o navigaciji pa i kako navigirati noću te kako povećati brzinu jedrilice u uvjetima slabog vjetra uz pomoć jednog od najatraktivnijih jedara – spinakera.

Kroz naprednije jedrenje i nove izazove ponovite već stečeno znanje, usavršite tehniku i stecite sigurnost i samopouzdanje. Zajedrite s nama i uz iskusne instruktore pripremite se za svoju prvu pravu morsku avanturu!

 • Napredno jedrenje – Priobalno jedrenje i krstarenje

  Dignuta jedra, zvuk vjetra i mora, skrovite uvale, dobro društvo… Ako tako zamišljate idealan dan, onda je ovo pravi jedriličarski program za vas. Prilagodit ćete se akvatoriju jedrenja, vremenskim uvjetima i noćnom krstarenju koristeći klasičnu (terestričku) navigaciju. Osnove priobalnog jedrenja i krstarenja je vaša prva plovidba van matične luke, a stečeno iskustvo pomoći će vam u stjecanju sigurnosti potrebne u budućim plovidbama.

  4.990,00 kn5.990,00 kn
 • Jedriličarske vještine i navigacija – program naprednog jedrenja

  Prvi jedriličarski koraci su iza vas. Vrijeme je za naučiti više. Ovaj tečaj donosi nadogradnju osnovnih jedriličarskih znanja, a cilj mu je prilagoditi se akvatoriju jedrenja,  vremenskim prilikama, te  kroz naprednije jedrenje ponoviti znanje stečeno na osnovnom tečaju jedrenja. Napredna škola jedrenja naučit će vas klasičnoj navigaciji (terestrička), jedriti sa spinakerom te pristajati na motor.

  4.190,00 kn5.490,00 kn
 • Napredno jedrenje – kratki tečaj Jedriličarske vještine i navigacija

  Sail break za sve zaljubljenike u jedrenje!

  Puna tri dana na jedrilici, nadogradnja osnovnih jedriličarskih vještina i beskrajni užitak koji pruža murtersko more… Može li bolje?

 • Napredno jedrenje – skraćeno Priobalno jedrenje i krstarenje

  Nemate puno vremena, a zaljubili ste se u jedrenje? Na pravom ste mjestu; ovo je pravi program jedrenja za vas! Spakirajte rukavice i pravac Murter!

  U tri dana krstarenja napunit ćete baterije i uživati u slobodi koju nosi jedrenje murterskim arhipelagom. Prvi izlazak iz matične luke je zasigurno nešto što ćete zauvijek pamtiti.

  2.690,00 kn
KONTAKT