Nauči jedriti s nama! Postani jedriličar/ka ⛵️

“Nevjerojatno je kako brzo dobar i povoljan vjetar može odagnati sve luđačke frustracije života na kopnu.”

Ernest K. Brenton

Ove riječi, između ostalog, savršeno opisuju osjećaj užitka, slobode i povezanosti s prirodom koje ćete doživjeti na jedrenju. I zato, nauči jedriti s nama!

Nauči jedriti s nama!

Više od 15000 polaznika koji su prošli kroz našu školu potvrdit će vam isto… Od prvih jedriličarskih koraka uvidjet ćete da je jedrenje idealan način da provedete aktivan odmor u prirodi, naučite novu vještinu, upoznate nove, pozitivne ljude. Već 30 godina ANA je tu da vam pomogne u ostvarivanju jedriličarskih želja i ciljeva.

O programima jedrenja

I najdalji put započinje prvim korakom, ili u našem slučaju, prvom miljom, a to je upravo ANA-in tečaj Osnove jedrenja.

Naučit ćete se prilagoditi vjetru, moru i životu na jedrilici, upoznati osnovne tehnike jedrenja i shvatiti temeljnu logiku ponašanja nautičara na moru u dinamičnom okruženju i nestvarnim prirodnim ljepotama murterskog arhipelaga.

Za prijavu na tečaj, jedino je potrebno da želite jedriti i da znate plivati. Dolazite sami? Odlično, imat ćete priliku upoznati ljude iz cijeloga svijeta. Dolazite s obitelji? Savršeno, teško je zamisliti bolji obiteljski odmor od druženja na jedrilici.

Uživanje u kristalno čistom moru, kupanje u predivnim uvalama i potpuna relaksacija… Zvuči primamljivo?

Kako bi što jednostavnije odvojili vrijeme za vaše prve jedriličarske milje, za vas smo pripremili petodnevne i trodnevne programe tečaja Osnove jedrenja. Na našim stranicama pronaći ćete sve potrebne informacije o programima koje nudimo, kao i putokaz razvoja vaših jedriličarskih vještina.

 

A za iskusnije i već dokazane jedriličare imamo programe za usavršavanje jedriličarskih znanja i skupljanja milja. Krstarenja koja vode prema naljepšim oazama povijestikulture i neopisivo lijepe prirode. Program pripreme za skipera kako bi bili spremni preuzeti odgovornost za samostalno upravljanje jedrilicom, i jedinstveno odobalno jedrenje do Otranta, Italija.

ANA živi jedrenje, zato naučite jedriti s nama!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje.

Veselimo se vašem dolasku!

KONTAKT