Obiteljsko jedrenje – jedrite u najdražem društvu

Obiteljsko jedrenje za sve članove obitelji

Današnji životni tempo roditelje ograničava u provođenju kvalitetnog vremena sa svojom djecom. Ovo je idealna aktivnost da se družite kao obitelj. Angažirajte svoju djecu i naučite ih aktivnom provođenju vremena na svježem zraku. “Roditelji i djeco odmaknite se od kompjutora!” zvuči poznato, zar ne? I zato, odlučite se na obiteljsko jedrenje.

Obiteljima sa odraslom djecom dajemo priliku da se okupe i makar na odmoru provedu kvalitetno vrijeme zajedno. I zato, obiteljsko jedrenje! Svim obiteljima, neovisno o dobi djece, omogućavamo posebne uvjete kupnje.

Stjecanjem novih znanja, boravkom na brodu i jedrenjem, upoznavanjem čarobnog prirodnog i povijesnog ambijenta ovog djela mediterana, druženjem sa polaznicima iz cijelog svijeta i našim instruktorima – provodite na najbolji mogući način aktivni odmor koji zasigurno predstavlja nešto vrijedno i jedinstveno.

Ako nemate nikakvog jedriličarskog iskustva, upoznajte se s jedrima i jedrilicom, vjetrom i morem na osnovnom tečaju. A ako ste već jedrili, usavršite svoje vještine na naprednom tečaju. Djeca će sigurno uživati, a dobra zabava u društvu vršnjaka im je zajamčena. Kada steknu svoja prva jedriličarska iskustva, moći ćete zajedno ploviti. Tko zna, možda se netko od djece i toliko ‘zagrije’ za jedrenje da mu to postane hobi, omiljeni sport ili čak vrlo isplativ životni poziv.

Nezaboravno iskustvo

Za cijenu jednotjednog smještaja u apartmanu ili hotelu, i uz ne prevelik fizički napor, dobit ćete doživljaj mora, sunca i vjetra kakav ne možete ostvariti gužvajući se s mnoštvom ostalih turista. Zamijenite gungulu pretrpanih plaža mirom skrovitih uvala i kristalno čistim morem murterskog arhipelaga u kojem se programi održavaju.

Uz to, družit ćete se s obiteljima i ljudima koji sa svih strana svijeta dolaze u ANA-u želeći naučiti plemenitu vještinu jedrenja. Kontakti i prijateljstva kojima kumuju vjetar i more ostaju za cijeli život. Škola je, osim obiteljima, naravno otvorena onima koji su željni aktivnog odmora i iskustva koje istinski obogaćuje duh i tijelo. Ako vam treba odmak od svakodnevnog stresa i obaveza i odmor tijekom kojeg ćete upoznati mnoge nove, zanimljive ljude, jedrenje je prava stvar za vas!

Osim toga, kapa, rukavice, tenisice, krema za sunčanje i kupaći kostim su sve što vam na jedrilici treba. A ako ipak želite smještaj na ‘čvrstom’ tlu,  za to će se pobrinuti ANA-ini dugogodišnji partneri u Jezerima na otoku Murteru, gdje je i sjedište škole – svega par sati vožnje od svih dijelova Hrvatske.

Uvjeti

Za obitelji  od 3 člana u periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. odobravamo popust od 15% na cijenu odabranog programa, u ostalim terminima 10%.
Za obitelji  od  4 i više članova u periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. odobravamo popust od 20% na cijenu odabranog programa, u ostalim terminima 18%.

Minimalna dob djeteta je 6 godina, a maksimalna dob nije određena.

*Ponuda ne uključuje RYA, skraćene i jednodnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim popustima.

KONTAKT