Opušteno jedrenje – doživite potpunu relaksaciju jedreći

Opušteno jedrenje

Znate li da osim zabavne komponente jedrenje sadrži i mnoštvo dobrobiti za vaše zdravlje? Osim fizičke aktivnosti na brodu, relaksirajuća kombinacija mora, vjetra, sunca i svježeg zraka, daleko od kopna i stresa užurbane svakodnevice, učinit će čuda i za vaš unutarnji mir i snagu. Otuda i naziv – Opušteno jedrenje…

Kako do toga? Vrlo jednostavno. Za početak, nazovite nas a mi ćemo vam ponuditi jedrenje koje nećete moći odbiti. Osim naših standardnih programa, možemo vam ponuditi i potpuno opuštajuće krstarenje predivnim jadranskim morem. Odlični otočki restorani, vinske rute, ili samo uživanje u plavom prostranstvu? Plivanje i ronjenje u kristalno čistom moru u uvali do koje možete doći samo s morske strane? Uz naše iskusne skipere i jedrilice opremljene za višednevna krstarenja, sve može. Samo zamislite.

Oni mladi duhom možda će poželjeti avanturu. A postoji li nešto bolje od “skakanja” s otoka na otok? Na jednom mjestu proslavite rođendan, možda momačko ili djevojačko veče, a već drugi dan skoknite na drugo mjesto i biciklom obiđite cijeli otok. Nagrada? Dani ispunjeni aktivnošću i adrenalinom, a večeri posvećene odličnoj i potpuno drugačijoj zabavi daleko od zagušljivih i pretrpanih klubova.

Hedonizam i jedrenje

Jeste li znali da na području jedinstvenog Nacionalnog parka Kornati postoji više od 20 vrhunskih restorana sa širokom ponudom koja će zadovoljiti baš svako nepce. Od jednostavnih autohtonih domaćih jela pa sve do pašteta od ugora, tartara od sabljarke, carpaccia od orade s tarufima i kaparima, jastoga, hlapa i nebrojenih vrsta svježe ulovljene divlje ribe i morskih plodova. A sve to u okruženju nedirnute i neukroćene prirode kornatskog arhipelaga.

Za opušteno jedrenje nije potrebno birati samo srce sezone. Za one koji su željni mira i tišine, i kako bi izbjegli prenapučene uvale, toplo preporučujemo jedrenje u proljeće i jesen.

Za sve jedriličarske želje, naš tim vam stoji na raspolaganju.

Jedrite s nama!

KONTAKT