Posebna ponuda za čitatelje portala morski.hr

Dragi čitatelju portala morski.hr,

slijedeći tvoju i našu ljubav prema moru, ANA škola jedrenja i centar za jedrenje sa najduljom tradicijom na Jadranu daruje te popustom u iznosu 300 kn za tečaj Osnove jedrenja*!

Tvoj promo kod: MORSKI.HR

Tečaj koji će ti promijeniti život OSNOVE JEDRENJA

Produbi svoju ljubav i povezanost s morem preko jedrenja, a najbolji način za to je učenje od profesionalaca. Škola jedrenja nije samo škola u kojoj ćeš naučiti upravljati jedrilicom, već i škola života!

 

Osnove jedrenja

Tecajevi jedrenja za pocetnike 1 of 1 - Posebna ponuda za čitatelje portala morski.hr

Jedrenje se obično smatra svojevrsnom luksuznom razonodom i mnogima se čini kao nešto neprirodno. No, te predodžbe nisu točne. Danas ćete, naime, provesti tjedan dana na jedrilici za cijenu tek nešto veću od one prosječnog apatmana. Pritom je doživljaj sve samo ne ‘jeftin’.

Također, s obzirom da se ljudi jedrenjem nisu počeli baviti iz razonode nego iz potrebe i da je jedrenje jedna od najstarijih ljudskih aktivnosti, teško da može biti prirodnije nego što jest. To što nam se čini neprirodno ili strano samo govori o tome koliko smo se udaljili od svojih temelja. Što se najbolje vidi po reakcijama polaznika škole jedrenja kada te temelje, nakon par dana ‘muke’ na moru, iznova otkriju.

Stoga u školi jedrenja nećeš naučiti samo upravljati jedrilicom, već možeš naučiti i mnogo više. Dođi i uvjerite se!

 

*popusti se ne mogu zbrajati

KONTAKT