ANA škola jedrenja – više od 30 godina pod jedrima

ANA Sail – međunarodna škola jedrenja i jedriličarski centar

ANA škola jedrenja (Academia Navalis Adriatica)  je škola jedrenja i pomorskih vještina sa najdužom tradicijom na Jadranu.
Osnivači Veljko Barbieri i Cino Ricci su 1988. godine zajedno osmislili program i metodologiju rada škole, čiji je temeljni zadatak bio promidžba jedrenja. Nakon traženja najbolje lokacije škole, odabran je akvatorij otoka Murtera, pogodan za cjelogodišnju provedbu jedriličarskih programa. I više od 30 godina kasnije, još uvijek smo tu.

Voditelji tečajeva i programa, instruktori škole, odgovorni za realizaciju programa, jedrili su tisuće milja, a svojim iskustvom jamče najvišu kvalitetu prenošenja jedriličarskog znanja i iskustva. U toku svog postojanja ANA škola jedrenja je stekla ugled i iskustvo kojim se može mjeriti s najpoznatijim svjetskim školama. Rado ističemo da smo certificirani RYA trening centar (Royal Yachting Association), koji nudi međunarodno certificiranje jedriličara po posebno razvijenim programima.

Ljepote jadranske obale bile bi neiskorištene, da se škola zadovoljila samo učenjem jedrenja. Naša obala svakom posjetiocu omogućuje nešto neobično i rijetko – istinski susret s morem. U takvom okruženju škola jedrenja morala je prerasti u školu života na moru.

Naši programi

Upravo zato se brodovi mogu vidjeti diljem naše obale; Korčula, Vis, Dubrovnik, a i šire, Italija. Kontinuirano tražimo najinteresantnije rute plovidbe, u cilju provedbe učenja, ali prije svega uživanja u jedrenju u raznovrsnim okruženjima. Svjesni mijenjanja trendova u nautici, u jednom segmentu poslovanja prilagođavamo programe jedrenja različitim očekivanjima polaznika.

Tako će gotovo svatko  u našoj ponudi pronaći adekvatan program za sebe. Cjelokupni trening do zvanja skipera. Prilagođeni programi za grupe, obitelji s djecom, jedrenja koja provociraju granice upornosti, kao i raznovrsna krstarenja.  U ponudi također imamo i team buildinge za tvrtke, koje svjesne važnosti složnog tima, rado dolaze na jedrenje, koje je  idealna aktivnost za stvaranje produktivnog tima.

U provedbi svih programa, pridajemo najveću pažnju sigurnosti i zadovoljstvu polaznika i nastojimo  prenijeti našu ljubav, znanja i iskustva, prema ne samo jedrenju i moru, već i svemu što nas okružuje.

Sretni smo jer su nam tisuće polaznika proteklih godina poklonili svoje povjerenje.

Zajedrite s nama!

KONTAKT