Čarolija u plavo-bijelom ritmu

Bez obzira jeste li početnik, ili već iskusni jedriličar, ANA vam nudi mogućnost da svoj odmor provedete uživajući u opuštenom, privatnom jedrenju sa svojim najbližima. Radi se o programu koji je posebno prilagođen, kako odraslim, tako i najmlađim članovima obitelji ili članovima grupe.

Zaplovite s nama…

Availability: Nema na zalihi
Cijene uključuju PDV.
U slučaju otkaza rezervacije od strane kupca,  A.N.A. će naplatiti troškove prema slijedećim pravilima:
  • otkazivanje do 30 ili više dana prije početka programa: 20% od uplaćenog iznosa
  • otkazivanje između 15 i 29 dana prije početka programa: 50% od uplaćenog iznosa
  • otkazivanje unutar 14 dana prije početka programa: 100% uplaćenog iznosa

Opis

Privatno jedrenje za obitelji i grupe

Idealan način kako provesti ovogodišnje ljetovanje – privatno jedrenje! Otkriti ćete čaroliju jedrenja i upoznati našu obalu. Ili pak, usavršiti već postojeća znanja i vještine. Podijelite to magično iskustvo sa prijateljima ili članovima svoje obitelji u potpunoj privatnosti.

Kako izgleda privatno jedrenje

Naime, jedrilica na kojoj se program održava, a koja udovoljava svim strogim sigurnosnim standardima, bit će rezervirana samo za vas i vašu obitelj ili grupu. Program će se odvijati pod budnim okom naših iskusnih instruktora, koji će, uz edukacijski dio, posebno voditi računa o vašoj sigurnosti.

Idealna je to prilika da djecu maknete od kompjutera i zatvorenih prostora te zajedno uživate na svježem zraku. Također, fizičkom aktivnošću te stjecanjem novih znanja i vještina provodite odmor na aktivan i zdrav način. A dodatnu čaroliju tome svakako pruža prirodan i povijesni ambijent naše obale u kojem se jedrenje održava.

Za cijenu jednotjednog smještaja u hotelu, i uz ne prevelik fizički napor, dobit ćete doživljaj mora, sunca i vjetra kakav ne možete ostvariti u kontaktu s ostalim turistima. Stoga, zamijenite plaže i hotele mirom skrovitih uvala i kristalno čistim morem.

Jedrenje za sve

Ako nemate jedriličarskog iskustva, upoznajte se s jedrima i jedrilicom, vjetrom i morem. A ako ste već jedrili, usavršite svoje jedriličarske vještine. Kapa, rukavice, tenisice, krema za sunčanje i kupaći kostim su sve što vam na jedrilici treba. A ako ipak želite smještaj na ‘čvrstom’ tlu, za to će se pobrinuti ANA-ini dugogodišnji partneri u Jezerima, svega par sati vožnje od ostalih dijelova Lijepe naše.

PROGRAM

Program je namijenjen obiteljim i grupama, neovisno o prethodnom jedriličarskom znanju. Program jedrenja prilagodit će se željama i mogućnostima članova grupe.

Upoznat ćete predivno murtersko more, a možda vas vjetar odvede i u NP Kornati. Smještaj na komfornom plovilu. Ne zaboravite opremu za kupanje 😀!

Trajanje programa: 6 dana

Dolazak: subota u 18:00

Početak: nedjelja u 8:30

Završetak: petak u kasnim popodnevnim satima

Plan jedrenja dogovara se s instruktorom, a podložan je promjenama u skladu s trenutnim vremenskim uvjetima i prognozom.
Sigurnost je uvijek na prvom mjestu.

OPREMA

Savjeti za pakiranje:

Jedriličarske rukavice, dva para obuće (brodarice, tenisice ili druga obuća koja ne proklizava), majice kratkih i dugih rukava, kratke i duge hlače, kreme za zaštitu od sunca visokog zaštitnog faktora, kape ili šešire, sunčane naočale, sredstva za osobnu higijenu, kupaći kostim, sredstvo protiv komaraca.

Lijekovi i ostala medicinska oprema ili pomagala.

TERMINI I CIJENE

Za raspoložive termine i i cijene molimo kontaktirajte nas na info@anasail.com.

Cijena jedrenja uključuje:
smještaj na jedrilici, održavanje programa, skipera, priručnik, logbook, vez u baznoj marini, posteljinu, gorivo, boravišnu pristojbu i PDV.

Cijena jedrenja ne uključuje:
prehranu na jedrilici uključujući skipera (okvirni trošak 500-600 Kn po osobi), troškove drugih marina (okvirni trošak 200-300 Kn po osobi), ulaznicu za NP Kornati (okvirni trošak do 900 Kn po jedrilici, ovisno o sezoni), trošak dolaska, odlaska i parkiranja.