Studentski popust za jedrenje. Posebne pogodnosti za seniore.

Studentski popust za jedrenje

ANA nudi posebnu pogodnost za sve učenike i studente starije od 16 godina. U periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. studentski popust na redovnu cijenu iznosi 30%. Za ostale termine popust je 20%.

Za sve one koji žele otkriti kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme. Za sve one koji vole jedrenje. Odmori se od učenja i jedri s nama!

Za odobrenje popusta potrebno je dostaviti potvrdu o učeničkom ili studentskom statusu. Za učenike 16 – 18 godina, potrebna je pismena suglasnost roditelja.

Super ponudu za studentske grupe provjerite ovdje.

Ponuda ne uključuje RYA, skraćene i jednodnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim popustima.
 

 

Seniori, uživajte u zlatnim godinama

Za naše seniore, osobe 60+, ANA je pripremila posebnu ponudu za programe jedrenja. U periodima 11.03.-28.04.2023. i 23.09.-30.10.2023. popust na redovnu cijenu iznosi 30%. Za ostale termine popust je 20%. Jedrite s nama!

Za odobrenje popusta potrebno je dostaviti samo osobnu iskaznicu.

Ponuda ne uključuje RYA, skraćene i jednodnevne programe, te se ne može kombinirati s drugim popustima.

 

Naši seniori

Andrej, 71 godina (20 godina jedri u ANA-i)

“Poštovana Sonja,
posle završenog gurmanskog tečaja Zvezdana i ja iskreno se zahvaljujemo za vašu pozornost, pažnju i ljubaznost u vezi naše 20. obljetnice dolaženja u školu jedrenja. Zahvaljujemo se za divne rukotvorine iz ateljeja bakarske umjetnice, za divne majice sa dugim rukavima (bijele i crvene boje!) za koje Živko kaže, da su isključivo rađene za instruktore :-)! U našim godinama takva pažnja nam zaista puno znači.

A nije još kraj! Zahvaljujemo i Živku (a vjerojatno i Ivi, nisam siguran da možda i vama?) za pozornost u vezi mog 70. rođendana. Divna torta i sjajan buket cvijeća.
Na kraju obavezno treba maksimalno pohvaliti našeg Živka koji je sjajno odradio taj tečaj: i jedrenje i vrijeme i destinacije (npr. Stiniva na Vel. Kornatu, Pučišća na Braču). Ponajviše treba istaknuti njegovo umijeće, njegove delicije, koje po našem mišljenju još nikad dosad nisu dostigle takvo savršenstvo. Sjajno!

A moramo istaknuti još neki detalj na koji ne možemo utjecati: bračni par Mario i Jasminka (Hrvati koji rade u Feldkirchu u Austriji) te Đefri iz Švicarske bili su divno društvo s kojim smo jako brzo i uspješno ušli u jedriličarski “štimung”.

Vama osobno, Živku i čitavom timu ANA-e želimo i dalje uspješan rad. Vidimo se sigurno, ako Bog da zdravlje, iduće godine.

Srdačan pozdrav iz Križa na Krasu,
vaši vjerni polaznici Zvezdana i Andrej”

 
 
KONTAKT